Site icon FAKTY.org – важливі новини!

6 причин використовувати Device42 для виявлення публічних хмар

Автоматизоване виявлення хмари — це процес цілісної ідентифікації та інвентаризації всіх загальнодоступних ресурсів хмари, які використовуються організацією в різних командах і відділах. ІТ-команди можуть використовувати цю інформацію, щоб керувати зростанням, контролювати витрати, зменшувати ризики безпеки та вдосконалювати операційні процеси.

За будь-яким показником зростання хмари швидко прискорюється. Великі підприємства прагнуть мати 60% свого середовища в хмарі до 2025 року. Хоча хмарних провайдерів багато, багато команд об’єднують робочі навантаження з лідерами ринку. Серед підприємств у 2023 році 75% використовували AWS, 75% Azure, 46% Google Cloud, 29% Oracle Infrastructure Cloud, 24% IBM Public Cloud і 9% Alibaba Cloud.

Однак більш широке впровадження хмари може збільшити складність операцій. Кожен провайдер пропонує хмарну консоль для керування службами та пропонує дані, аналітику та звітність про те, які ресурси споживають команди та як вони використовуються. Але цього недостатньо. Ось тут на допомогу приходить Device42.

Device42 — це програмне забезпечення для виявлення та керування ІТ-інфраструктурою, яке допомагає організаціям відстежувати свої фізичні та віртуальні активи.

Але повернемось до хмари. Ось шість основних причин використання Device42 тут:

Використання Public Cloud Discovery для оптимізації управління ІТ та операцій

Оскільки ІТ-команди прискорюють запровадження хмари для зростання бізнесу, важливо приборкати складність хмари, перш ніж вона загальмує процеси та створить, зокрема, проблеми з якістю послуг, безпекою та витратами.

Використання Device42 для виявлення всіх хмарних ресурсів і локальних технологій надає команди аналітичну інформацію, яку можна використовувати для планування та управління ІТ, міграції та модернізації додатків, зменшення ризиків, ITSM та інших стратегічних пріоритетів.

Залишається додати, що розробник пропонує безкоштовно завантажити тестову версію свого ПЗ. В Україну рішення постачається компанією Ідеалсофт.

Exit mobile version