Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Anydesk – віддалене керування комп’ютером

641d6adcaf0d2.pngВіддалене керування комп’ютером з будь-якого столу.

Віддалений доступ до комп’ютера – це корисний і потрібний інструмент. Через програми, що дозволяють керувати ПК або лептопом дистанційно, можна використовувати пристрій так, ніби ви знаходитесь поряд, фактично перебуваючи десь далеко. Спеціалізоване ПЗ дозволяє: займатися усуненням несправностей, користуватися програмами та файлами, змінювати налаштування та робити багато іншого через інший комп’ютер, лептоп, планшет чи телефон.

Як відомо, програмне забезпечення для віддаленого керування робочим столом або програмне забезпечення для віддаленого доступу дозволяє підключатися до комп’ютера з будь -якого куточка світу за умови активного підключення до Інтернету.

Anydesk – рішення для дистанційного керування комп’ютером.

AnyDesk – новітній клієнт для управління віддаленими комп’ютерами, що володіє найвищиєю швидкістю роботи і плавною передачею зображення під час сеансу підключення, в порівнянні з іншими додатками подібного плану. У даній утиліті використаний новітній спеціально розроблений відео кодек DeskRT, який реально збільшує швидкість відображення картинки до 60 fps, що до сих пір нікому не вдавалося реалізувати ні в одній подібній програмі. Таке підвищення продуктивності дозволяє здійснювати віддалене підключення до стороннього робочого столу без необхідності відключення деяких графічних елементів (оболонка Windows Aero, шпалери на робочий стіл), зменшити роздільну здатність, а так же, забезпечує найнижчі затримки у часі. Подібна надвисока продуктивність дає можливість не тільки повноцінно працювати в віддаленій системі, а й навіть користуватися серйозними програмами, на зразок графічних редакторів, CAD систем, здійснювати обмін файлів між машинами, а також повноцінно передавати звук і т.п.

AnyDesk — найкраща програма для віддаленого адміністрування комп’ютера. Крім високої швидкісті роботи, відрізняється мінімальними затримками і підвищеною частотою регенерації зображення. За допомогою програмного забезпечення AnyDesk можна організувати спільну роботу в Інтернеті, або значно спростити процес налаштування віддалених комп’ютерів, коли немає можливості зробити це безпосередньо.

Anydesk – переваги використання anydesk.

Деякі особливості програми AnyDesk роблять її кращим вибором в порівнянні з іншим подібним софтом. В першу чергу, це дуже висока швидкість роботи програми в порівнянні з його найближчими аналогами. Щоб отримати FPS що дорівнює 20 кадрам в секунду аналогам AnyDesk, потрібно не відображати зображення, шпалер, і ін. Тоді як програма AnyDesk здатна забезпечити швидкість без відключення або спрощення графіки. Дана утиліта дає найвищі показники ФПС серед усіх аналогічних програм (TeamViewer, Splashtop, Google Remote Desktop та ін.). Доречно пояснити, що таке ФПС. ФПС – це кадрова частота при передачі зображення. Поняття застосовується не тільки до програма віддаленого доступу до ПК, а й до ігор і інших графічних додатків.

Тести кажуть, що якщо при підключенні через TeamViewer доводиться використовувати спрощену графіку (відключення Windows Aero, шпалер) і, незважаючи на це, FPS тримається в районі 20 кадрів в секунду, то при використанні AnyDesk маємо 60 FPS.

Згідно з тих же тестів (вони проведені самими розробниками), використання AnyDesk забезпечує найнижчі затримки (у десять і більше разів менше, ніж при використанні інших програм), і найменшу кількість переданого трафіку (1.4 Мб за хвилину Full HD) без необхідності відключати графічне оформлення або зменшувати дозвіл екрану.

Залишається додати, що AnyDesk працює на різних платформах і операційних системах: Windows, Linux, Free BSD, Mac OS, iOS і Android.

Офіційним постачальником рішень AnyDesk є компанія Idealsoft.

Exit mobile version