Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Артдеко® – широкий асортимент кованих виробів за доступними цінами

Артдеко® https://artdeco.ua/ – це торгово-промислове підприємство, яке спеціалізується на виробництві кованих виробів, компонентів конструкцій і металоконструкцій. Компанія заснована в 2005 році і має власне виробництво, оснащене високоточним європейським обладнанням.

Переваги Артдеко

Ковані елементи і металоконструкції

Компанія Артдеко® пропонує широкий асортимент кованих виробів, що включає в себе більше двох тисяч елементів і готових конструкцій. Кожен з кованих елементів має гарантію якості, а також високі стандарти в експлуатації.

Ковані елементи Артдеко® можуть використовуватися для оформлення прибудинкової території, балконів, сходових огороджень, паркової території, скверів, присадибної зони, дитячих майданчиків і будь-якої ландшафтної зони.

Чому варто купити у Артдеко

Артдеко® пропонує своїм клієнтам широкий асортимент кованих виробів за доступними цінами. Компанія постійно розширює асортимент своєї продукції, додаючи в нього нові цікаві елементи.

Крім того, Артдеко® пропонує своїм клієнтам ряд переваг, таких як:

Програма лояльності

Для того, щоб отримати продукцію Артдеко® з оптової та нижчої вартості, потрібно пройти реєстрацію на сайті та отримати унікальний код від свого менеджера. Після цього ціни на сайті будуть відображатися зі знижкою для оптових покупців.

Крім того, Артдеко® пропонує своїм клієнтам більш швидку форму заявки та оформлення покупки – через віджет зворотного зв’язку із зазначенням номера телефону.

Артдеко® – це надійна компанія, яка пропонує своїм клієнтам широкий асортимент кованих виробів за доступними цінами. Компанія постійно працює над поліпшенням якості своєї продукції та обслуговування своїх клієнтів.

Exit mobile version