Site icon FAKTY.org – важливі новини!

«Автомайдан» провів акцію під Офісом Президента проти Богдана та Авакова (ВІДЕО)

Активісти «Автомайдану» протестували проти бездіяльністі влади та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в розслідуванні злочинів проти активістів. А також проти приходу до влади Андрія Богдана, представника режиму Януковича який підлягає люстрації, але завдяки незрозумілим «договорнякам» перебуває при владі в Україні і фактично приймає ключові рішення в державі.

“Аваков за рік так і не відповів “хто замовив Катю Ганздюк?” та ще 150 активістів. Схоже поліція окрім як кришувати гральний бізнес ні на що не здатна. Представник злочинної влади А. Богдан повинен залишити владу по закону про люстрацію.” – говориться в заяві “Автомайдану” на офіційній сторінці в Facebook.

Нагадаємо, згідно розслідуванню “СХЕМ”, голова офісу президента Зеленського Андрій Богдан в 2013 він був у складі урядової делегації Миколи Азарова на переговорах у Санкт-Петербурзі.

Саме зміна політики уряду після повернення делегації з Росії, власне, призвела до Революції Гідності.

Богдан тісно пов’язаний з колишнім заступником голови адміністрації Віктора Януковича Андрієм Портновим який після перемоги Майдану втік в Росію, а зараз за дивним збігом обставин і саме після приходу нової влади, повернувся в Україну та займається фабрикацією справ проти представників постмайданної влади, а також погрожує реваншем та переслідуванням всіх хто приймав участь в “Революції Гідності”.

“Автомайдан” — мобільний підрозділ Євромайдану, який складався з групи самостійних колон автомобілістів. Виконували екстериторіальні завдання мирного спротиву владі: патрулювання вулиць, блокування адміністративних будівель і помешкань членів режиму Януковича, супроводження та евакуація активістів. Де-факто створений 30 листопада 2013 року – у першу добу після розгону Євромайдану.

Вихід на протести реального “Автомайдану” який був одним найбільш активних підрозділів Революції Гідності, мусить бути для Зеленського тривожним дзвоником. Після “Автомайдану” може прийти і справжній Майдан.

Як відомо “Автомайдан” відзначився своїми массовими акціями під будинками влади Януковича, наприклад під “Межигір’ям”.

Автомайдан дістався до Межигір’я
29 дек. 2013 г.

Автомайданівці не виключають що наступна акція може бути під будинком Зеленського.

Як повідомили самі автомайданівці – “хай влада готується, ми йдемо до них!”

Exit mobile version