Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Чому брюки софтшел – це абсолютний хіт?

Брюк багато не буває: це аксіома як для чоловіків, так і для активних жінок. Можна купити такий виріб, який підкреслить стиль і зробить будь-який захід максимально комфортним. Завдяки чому штани софтшел стали хітом – розберемося просто зараз.

Давно підмічено: космічні та військові розробки поступово перебираються в життя звичайних людей, щоб зробити його кращим і простішим. Саме такою стала поява зручних тактичних штанів, без яких тепер не уявляють своєї діяльності не тільки військові та службовці ДСНС, а й:

То чому б і вам не купити штани софтшел?

Що таке штани софтшел?

Брюки софтшел – це одяг зі спеціальної мембранної тканини, яка забезпечує захист від вітру та дощу, дарує комфорт і свободу рухів людям, які виконують відповідальні завдання в польових умовах, а також тим, хто займається активними видами спорту і туризмом.

Штани не тільки захищають від негоди, а й дозволяють зберегти оптимальну температуру тіла, завдяки чому воно не перегрівається і дихає. Вони дуже легкі та мають чудовий крій, який можна регулювати по талії та на штанинах. А отже, вони не заважають активно рухатися.

Тканина софтшел: що варто знати?

Софтшел – матеріал із трьох шарів:

Літні та зимові брюки софтшел

Різниця між основними моделями штанів софтшел полягає в їх щільності:

Зручний догляд

Здається, що тактичний одяг потребує значно більшої уваги, ніж будь-який інший. Насправді ж завдяки захисному кольору на брюках софтшел практично не видно плям. І навіть якщо вони є, їх можна легко відтерти вологою щіткою, не відправляючи штани у прання.

Виріб чудово тримає форму, не потребує прання при високих температурах і прасування, швидко висихає. Головне – сушити брюки на відкритому повітрі, просто розправивши. Так ви зможете зберегти всі властивості тканини і просочення.

Якщо всі ці факти – цікаві, привабливі та такі, що обіцяють вигоду від покупки, – ще вас не переконали, ласкаво просимо до каталогу інтернет-магазину «Моментум». Тут ви зможете детально роздивитися брюки софтшел, а перед замовленням – детально проконсультуватися стосовно моделі, яка вас зацікавила. І вона обов’язково стане для вас актуальною та улюбленою!

Exit mobile version