Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Чому та де саме є потреба у використанні одноразових рукавиць у сфері харчової промисловості?

Під час приготування чи продажу продуктів, особливо, коли йде мова про фастфуд, треба використовувати рукавички. Такий захист є важливим та необхідним. На руках знаходиться велика кількість мікроорганізмів, і навіть обробивши їх милом та антисептичними засобами, не можливо створити повний захисний бар’єр. Саме тому, у сфері харчової промисловості, в пригоді стають рукавиці нітрилові, оскільки вони є зручним та практичним варіантом. Які саме рукавички для роботи з їжею підходять та як їх використовувати? Саме про це піде мова далі в матеріалі.

Що дає використання захисних одноразових рукавичок та чому це важливо?

Використання одноразових рукавичок є важливим у таких випадках:

Одягнені рукавички допоможуть уникнути захворювань системи травлення, оскільки хвороботворні бактерії не зможуть потрапити до людського організму на шляху від шкіри рук до приготованої їжі.

Рукавички мають бути виготовлені з відповідного матеріалу з дотриманням механізмів виготовлення та обов’язково мати гарантію якості.

Різні матеріали для виготовлення

Обираючи рукавички для роботи з продуктами, необхідно враховувати особливості матеріалу, з якого вони виготовлені:

Важливо знати, що для кожного етапу роботи на кухні підійдуть різні види захисту для рук. Окрім того, кожен обирає найбільш комфортний варіант для себе з урахуванням усіх характеристик рукавичок, їх розміру та матеріалу, з якого вони виготовлені.

Exit mobile version