Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Ігор Молоток – відбулась конференція педагогів Шосткінського району

Ігор Молоток Игорь Молоток

Ігор Молоток Игорь Молоток

Освітяни Шосткинщини зібралися на районну педагогічну конференцію , про це повідомив народний депутат України Ігор Молоток на своїй сторінці в Facebook – “Сьогодні мав честь бути присутнім на щорічній серпневій конференції педагогів Шосткинського району.

Привітав педагогічну спільноту з вагомими професійними досягненнями. Обговорили не тільки стан справ у сфері освіти, а й політичну ситуацію в країні, зокрема перше засідання Верховної Ради. Поговорили, як то кажуть, по душам. Дякую вчителям за самовіддану і невтомну працю і бажаю нових звершень та успіхів на освітянській ниві. Вітаю з прийдешнім Днем знань! Нехай новий навчальний рік для кожного буде успішним!”

Вже стало традицією напередодні Дня знань проводити районну педагогічну конференцію. Цьогоріч конференція відбулася 30 серпня у приміщенні Воронізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені П.О. Куліша, де було підведено підсумки минулого навчального року та обговорено зміни в системі освіти в новому році. В роботі конференції взяли участь педагоги навчальних закладів, керівництво району. В цей день грамотами та подяками були урочисто нагороджені кращі вчителі району, які внесли вагомий внесок в розвиток освіти Шосткинщини. Зі словами привітання до присутніх звернувся голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк. За активну громадську позицію, багаторічну сумлінну, віддану працю та вагомий внесок у подальший розвиток профспілки педагогічних працівників Шосткинщини Подяку голови Шосткинської районної ради оголошено Клименко Валентині Михайлівні – голові Шосткинського районного комітету профспілки працівників освіти і науки. За сумлінну плідну працю та вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління Шосткинщини Подяки голови районної ради оголошені педагогам: Чайці Ірині Миколаївні, Беленко Ользі Григорівні. Святкового настрою додали виступи вокалістів  Шосткинщини.
Exit mobile version