Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Как выбрать туалетный столик?

По-справжньому виграшне декоративне рішення, туалетний стіл навіває думки про красу з інших епох. Тим часом, він чудово знаходить місце в наших сучасних інтер’єрах! Нижче кілька рекомендацій, як вибрати туалетний столик.

Чим туалетний стіл відрізняється від столика-консолі?

Туалетний столик в більшості випадків має дзеркало, ящик і доповнюється табуретом або стільцем. Цей предмет служить практичній меті і присвячений турботі про красу.

Існують меблі, що об’єднують два зазначені типи, що є одночасно і туалетним столиком, і консоллю. Вони не займають багато місця, багатофункціональні та ідеальна для малих просторів.

Предмет повсякденності чи декору?

Щоб привести себе до ладу, достатньо дзеркала. Однак він надає оптимальний комфорт при нанесенні макіяжу. Всі аксесуари та необхідна косметика знаходяться під рукою. Туалетний столик може використовуватися на повсякденній основі і таким чином стає місцем приємного ритуалу.

Великий або мінімалістичний, туалетний столик це меблі з характером, що залишають унікальний відбиток в інтер’єрі вашої кімнати. Ви віддаєте перевагу бароко чи рококо? Дерев’яний з орнаментом та овальним дзеркалом чудово підійде! Для більш сучасного стилю ідеально виглядатимуть туалетні столики з необробленого дерева або вкриті чорним лаком, з тонкими та витонченими контурами. І, нарешті, туалетний столик у дитячій обов’язково подарує багато щасливих моментів маленькій принцесі!

Що врахувати при виборі?

Знайти та купити туалетний столик може виявитися складним завданням, враховуючи багатий вибір. Після того, як ви визначилися зі стилем, залишається вибрати розміри, якими будуть ящики для зберігання та місце для сидіння. Якщо Ви користуєтеся ним тільки епізодично, краще зупинитися на більш компактних видах, з висувним ящиком, маленьким столиком і табуретом, що легко засувається під нього.

У протилежному випадку, коли туалетний столик – невід’ємна частина ранкової б’юті-рутини, варто перш за все подумати про широку стільницю, здатну вмістити всі косметичні засоби на відстані витягнутої руки. Велика кількість ящиків та пристроїв для зберігання теж вітається: шафки, полички, тримачі для прикрас.

Вінтажний або сучасний, для щоденного або епізодичного використання, туалетний столик – насамперед служить для приємномного та комфортного проведення часу у момент турботи про власну красу.

Exit mobile version