Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Максим Книш завіз з Росії контрабандою канатну дорогу, влада покриває.

Києвська громада намагається достукатись до влади, але марно. Влада мовчить.

Можемо констатувати, що при нинішній владі «Русский мир»  нахабно розгортається в Києві. Редакцію “Фактів” зацікавили офіційні повідомлення в соцмережах про встановлення контрабандного російського обладнання в одному з районів м. Києва. Журналістське розслідування показало як добре почуваються російські колаборанти в Києві, захоплюючи гектари прибережних смуг та водойми і розташовуючи там російське контрабандне обладнання.

Як встановила редакція – колаборанти російського агресора Книш Максим, власник компаніі Вейк Спот,  контрабандою  завіз російську канатну дорогу і без узгодженого проекту встановив в Оболонському районі. Російські форуми насміхалися, що в серці столиці встановили російське обладнання при тому, що подібні дороги виробляються в Україні і Європі. На це відреагувала Українська федерація в публічному полі і ГО Автомайдан направила офіційний запит в контролюючі державні органи митницю, СБУ, поліцію.

“Офіційна заява Федерація UWF отримала офіційне підтвердження використання компанією Вейкспот в особі Максима Книша обладнання  російського агресора.

Патріоти гинуть за Україну, весь світ оголошує санкції, а колаборанти в тилу економічно підтримують російського агресора.

 З першого дня війни Українська федерація вейкбордингу UWF не допускає участі в змаганнях учасників за Росію.

 Підтверджено проведення змагань на вейкпарку цього виробника в Ростові на Дону – кузні російських терористів і окупантів.

 UWF має статус національної з виду спорту вейкбордингу та вважає це зрадою наших захисників, і оголошує жорстку позицію – використання  російської продукції на території  України не припустимо, спортсмени з парків колаборантів до змагань UWF допускатися не будуть.

Не купуй у окупанта, не підтримуй колаборанта.

СЛАВА УКРАЇНІ!”

Офіційні органи України підтвердили відсутність дозволу на будівництво об’єкта, а митниця відсутність перетину обладнання через кордон, тим більше подібний клас обладнання знаходиться під санкціями і заборонено ввезення в Україну.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ. ПОСТАНОВА
від 30 грудня 2015 р. № 1147. Київ

Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації

ПЕРЕЛІК

товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації

Але власник російської контрабанди Максим Книш, злякавшись кримінальної відповідальності, намагається  ввести  в оману громадськість та державні органи, зазначаючи її  Українське походження і нібито виробництво в Тернополі. За перевіреними достовірними  даними це обладнання в Тернополі не вироблялося.

На що федерацією були  показані  реальні контакти закупівлі цього обладнання в російського виробника – компанії Спін. Редакції також вдалося отримати скани контрактів з російськими мокрими печатками і схему транзакцій платежів.

На прохання правоохоронців не можливо відкрити усі матеріали, проте в чаті добре прослідковуються  всі хейтери і ватні спортсмени «какая разница».  І справа навіть не в тому,  що група осіб скоїла злочин, а в тому як ставляться українські спортсмени до агресора.

Контрабанда з Росії –  це удар в спину нашим захисникам.

Чому це катастрофічно погано і з цим треба нещадно боротися:

1) купівля у Росії – це підтримка армії агресора податками;

2) заниження вартості, а тим більше контрабанда, це недоотримані збори і податки на наших пенсіонерів і армії України;

3) це знищення вітчизняного виробника, який не розвиває своє виробництво;

4) це українці, які не отримають добре оплачувану роботу на українському підприємстві і у  яких через контрабандистів НЕ буде замовлень;

5) ці класи обладнання офіційно перебувають під санкціями і заборонені до ввезення в Україну;

6) контрабанда – це кримінальний злочин, до того ж передбачає тюремне ув’язнення і конфіскацію.

Все таємне стає явним.  У правоохоронних органів є достатньо ресурсів, щоб відстежити всі рухи й зафіксувати повну картину злочину.  Повна та дуже цікава версія буде на суді.

Але всі повинні розуміти, що у ватних колабораціоністів навіть у голові не повинно думки виникати поставити щось в Україну з країни агресора.  Тим більше контрабандою.  Як кажуть представники УФВ: «УФВ стоїть на сторожі інтересів українців, ми не можемо охопити всю економіку країни, той, хто цим займається, бог їм суддя і їх спіткає кара, ми охороняємо від агресора вейкбординг, нам цей сектор довірила країна і тут ворог не пройде, все буде доведено до кінця. А Тернопіль доти не виробляв, але готовий почати виробництво кільцевих канаток українського виробника. Замовляйте. Так само, як і інші лінійні канатні дороги. Слава Україні!»

 

Після оприлюднення Фактів прямого договору з російською фірмою Spin придбання обладнання,  яке з’явилося в Києві без митного оформлення, глава компанії вейкспот Максим Книш таки визнав використання російського обладнання та почав відбріхуватися зі своїми колаборантами з ватно проросійською риторикою.

Фактично в Києві виявлено російське обладнання, завезене контрабандою, що підтверджує прямий договір з російською компанією. Устаткування незаконно розміщено і експлуатується в м. Києві на Оболоні – по  вулиця Богатирська, 26аhttps://goo.gl/maps/UzMD44mbspPms9BB9  без оформлення проектно-дозвільної документації.  «Русский мир»  в Києві спирається на своїх колаборантів і схоже що без акцій громадського протесту держструктури Зеленського боротися з п’ятою  колоною окупанта, що ігнорує закони України, не збираються.

Exit mobile version