Site icon FAKTY.org – важливі новини!

“Моніка Кабаєва, 42 рочки”: у Харкові Зеленському влаштували коридор ганьби. ФОТО

Під час візиту президента України Володимира Зеленського до Харкова перед будівлею Харківської облдержадміністрації відбулася акція протесту. Про це повідомив колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука

“Цих світлин ви не побачите на офіційному сайті президента Зеленського, – зазначив Тука. – Та й у багатьох ЗМІ теж не побачите… “Коридор ганьби” в Харкові”.

Учасники тримали транспаранти з написами “Коли вивчиш Конституцію?”, “Коли відкриєш другий конверт?”, “Не смій здавати Україну”, “Он не лох, но это не точно”, “Посміхніться, Путін вас розводить”, “Некомпетентність вбиває”, “Ростов уже ждет”.

Одна протестувальниця тримала плакат із написом “Ти – Моніка Кабаєва 42 рочки без комплексів та табу”. Як зауважує “Еспресо”, це натяк на скандал щодо тиску Дональда Трампа, який призвів до початку процедури імпічменту президента США й через який Зеленського почали називати “Монікою Зеленські” (натяк на Моніку Левінські, через скандал із якою президент США Білл Клінтон отримав імпічмент).

Крім того, цей плакат натякає на потурання президентові РФ Володимиру Путінові, якого через неофіційний зв’язок із спортсменкою Аліною Кабаєвою називають Кабаєвим, а також на спілкування нардепа-“слуги” Богдана Яременка з повією, в повідомленні якої йшлося про вік і відсутність комплексів дівчини, а також про її “табу” в секс-послугах. Про свої 42 роки сам Зеленський згадував у скандальному спілкуванні з добровольцем у Золотому.

Один із мітингарів також тримав плакат “Україна не рояль!” – натяк на номер “Кварталу”, в якому Зеленський “грав” на роялі геніталіями.

Це вже не перший коридор ганьби для Зеленського. У такий спосіб його вже зустрічали в Тернополі.

 

Exit mobile version