Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Нардепа Олександра Дубінського знову висміяли на каналі «ZEshkvar». Відео

Кандидата в мери міста Київ Народного депутата України від партії «Слуга Народу» Олександра Дубінського знову висміяли у соціальних мережах.

У мережі з`явилося відео, як команда Олександра Дубінського знімала передвиборчий ролик, а в ЗМІ повідомили про те, що Дубінський п’яний намагався сісти  та поїхати на велосипеді.

На фотосесію Дубинський приїхав на машині Lexus. Фотосесія зайняла пару хвилин.

На своїй сторінці в «Фейсбук» Дубінський підтвердив, що це саме він брав участь у фотосесії на велосипеді:

«Вышел с Лексуса. Покатался на велике. Уехал на Гелике. Краткое содержание моего дня по версии парахаботиков. Учитесь ;)».

Нардеп від партії «Слуга Народу» Олександр Дубінський вдруге попав у випуск youtube каналу «ZEshkvar»:

Олександр Дубінський — «Голобородько» для Києва на Геліке І ЗЕшквар І Випуск-2

Автор відеоролику «ZEshkvar», блогер Ярослав Бондаренко прокоментував передвиборчий ролик Дубінського на своєму сайті bondarenko.live:

велосипедисти столиці гарно знають, скільки чудових місць з`явилося у Києві за останні роки, скільки місць зараз будується та планується збудувати для велосипедистів.

 

Недорумун і недомер Дубінський навіть не чув що існує документ 2017 року, який називається Концепція розвитку велосипедної  інфраструктури в м. Києві , а там аж 332 сторінки буков, з якими навряд чи Бєнін піздабол буде знайомитись.

 

Зазначу, що документ розпочинається з цитати Енріке Пеньялоса у 1му Розділі Обґрунтування розробки Концепції:

Велодоріжки —це символ демократії. Це означає, що кожен громадянин, який їде на велосипеді за $30, так само важливий, як громадянин, який їде на автомобілі за $30 000.

Вперше Народний депутат Дубінський попав у у випуск youtube каналу «ZEshkvar» після свого висловлювання в брудній нецензурній формі про відставку Якова Смолія з посади голови Національного банку.

На youtube каналі «ZEshkvar» з`явилося відео з заголовком:

Олександр Дубінський та Андрій Портнов гей — пара!

Exit mobile version