Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Натяжні стелі для дитячих кімнат: найпопулярніші варіанти

Плануючи ремонт у кімнаті для дитини, кожні батьки прагнуть виділити цю зону, прикрасити її та зробити оригінальною. Виробник натяжних стель на сайті www.briton.com.ua пропонує безліч варіантів якісного та безпечного ПВХ-полотна для оформлення стелі, які чудово впишуться в інтер’єр кімнати для дитини.

Якісні натяжні полотна – гарантія безпеки

Існує думка, що натяжні стелі можуть виділяти токсичні речовини й бути шкідливими для дитини. Натяжні полотна насправді можуть бути небезпечними, однак це твердження стосується виключно низькоякісних матеріалів, використовуваних на виробництві. На сучасному ринку можна зустріти багато компаній, які випускають підроблені плівки, видаючи їх за вироби відомих виробників. Якщо тканини підробити досить складно і фінансово не завжди вигідно, то неоригінальні плівки ПВХ зустрічаються досить часто.

Використовуючи в дитячій спальні натяжну стелю, якість якої не підтверджена сертифікатами, є ризик отримати оздоблювальний матеріал, який буде виділяти токсичні речовини та зберігатиме неприємний запах протягом декількох місяців або навіть років. Низькоякісна продукція виготовляється, як правило, з економією на всьому: на устаткуванні, барвниках, стабілізаторах та різних добавках. Це значно знижує екологічність полотна та його безпеку для здоров’я.

Заощаджувати на натяжній стелі для дитячої точно не варто. Важливо купувати матеріали лише у перевірених компаній, які мають сертифікати та ліцензію від виробника, що дозволяє реалізацію товару. Якісне полотно не містить шкідливих хімічних компонентів. Воно є гіпоалергенним та антистатичним (поверхня не притягує пил). Навіть активній дитині буде складно порушити цілісність високоякісного натяжного полотна.

Дизайн натяжних стель для дитячих кімнат

ПВХ-полотно дозволяє створювати комбінацію кольорів та навіть матеріалів. При установці натяжних конструкцій в дитячу, важливо врахувати смак дитини, вік та стиль кімнати. Не варто поєднувати більше ніж 2-3 кольори та форми, а також перевантажувати кімнату яскравими фарбами. Головне пам’ятати, що дитяча кімната – це не тільки місце, де дитина грається, а де й відпочиває та виконує домашні завдання.

Найпопулярніші варіанти натяжних стель для створення унікального дизайну дитячої кімнати:

  1. Натяжні полотна з фотодруком. На полотно можна нанести будь-який малюнок. До того ж дитині можна запропонувати обрати бажаний варіант.
  2. Стеля у вигляді зоряного неба. Вдень такий варіант буде виглядати звичайно, а вночі вкриватиметься цілими сузір’ями. Цей варіант не тільки гарний, а й чудово підходить для дітей, які бояться засинати в темряві.
  3. Стеля «небо з хмарами». Такий варіант полотна гарантовано підніме настрій незалежно від погоди за вікном.
  4. Поєднання гіпсокартонного короба оригінальної форми з кольоровою натяжною стелею.
  5. Двокольорова стеля. Вона може бути як однорівневою, так і дворівневою.

Натяжні стелі вже протягом багатьох років є одним із найпопулярніших видів декорування приміщення. Вони екологічно безпечні, мають величезний вибір кольорів та фактури, а також прості у догляді. Якісні натяжні полотна – ідеальний вибір для оформлення дитячої кімнати.

Exit mobile version