Site icon FAKTY.org – важливі новини!

О приоритетах антиукраїнського режиму Зеленського. Відмовлено в акредитації InformNapalm, Шарія раді бачити.

Зеленський знайшов час для Шарія, але не знайшов для InformNapalm

Ну що, друзі. Я вчора не хотів підіймати цю тему, бо спочатку думав подивитися, які ж ЗМІ пропустять задати питання Зеленському. Напередодні в середу, 9 жовтня, я своєчасно подав з офіційної пошти InformNapalm заявку на акредитацію нашого журналіста. Хотів перевірити реакцію.

В ніч на четвер я отримав офіційну відповідь від ОП:
«На превеликий жаль, ми змушені відмовити вам в акредитації на прес-марафон Президента України у зв’язку з таймінгом. Водночас інформуємо, що марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу президента».

Ну ок, подумав я, не дуже і хотілося. Але для порівняння, до президента пропустили задати питання такої собі Бєлоглазової, від Шарія. Вона задала Зеленському такі питання: “коли посадять активіста Сергій Стерненко, та коли закриють сайт Центр Миротворець?” Відчуваєте рівень? Ця ж “журналістка” приходила і на прес-конференцію Олега Сенцова та Олександра Кольченка місяць тому і питала їх про теракти у Криму (скину лінк в коментарі). Тобто про її провокації ОПУ мали б знати, але пропустили її задати ці питання.

І що ми бачимо, для акредитації журналіста та волонтера міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm в Офіс Президента України не знайшлося «таймінгу», а для шавок-провокаторів від Шарія час знайшовся. Це про пріоритети Зеленського та його ОПУ.

А потім нам кажуть, чому активісти та волонтери так негативно налаштовані на рахунок комунікації президента і його оточення? Так у президента пріоритети інші, він готовий відповідати на питання пропагандистів РФ і шавок Шарія, але не на питання волонтерів міжнародної спільноти.

Скрін листування докладаю до посту. Думай те.

Roman Burko
Exit mobile version