Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Прибирання офісів у Києві від компанії Time-To-Life

Офіс – це місце, де люди проводять значну частину свого часу. Тут вони працюють, зустрічаються з клієнтами, спілкуються з колегами. Тому важливо, щоб офіс був чистим і затишним.

Прибирання офісів має ряд переваг:

Компанія Time-To-Life пропонує два види прибирання офісів:

Комплексне прибирання рекомендується проводити один раз на місяць. Воно включає в себе всі необхідні роботи для підтримки чистоти та порядку в офісі.

Підтримуюче прибирання рекомендується проводити один раз на тиждень. Воно допоможе підтримувати чистоту в офісі і запобігти накопиченню бруду та пилу.

Ціна на прибирання офісів залежить від таких факторів:

Приблизні ціни на прибирання офісів компанії Time-To-Life:

Щоб замовити прибирання офісу, вам потрібно зателефонувати в компанію Time-To-Life або залишити заявку на сайті. При замовленні вам потрібно буде уточнити такі дані:

Після отримання заявки менеджер компанії зв’яжеться з вами для уточнення деталей і узгодження дати і часу приїзду клінерів.

Додаткова інформація

Компанія Time-To-Life пропонує своїм клієнтам ряд додаткових послуг, які можуть бути включені в комплексне прибирання офісу:

Також компанія може надати послуги з прибирання після ремонту, генерального прибирання та інших видів робіт.

Клінери компанії Time-To-Life мають досвід роботи в сфері клінінгових послуг, а також пройшли навчання з використання професійного обладнання та миючих засобів. Вони використовують тільки якісні матеріали, які є безпечними для здоров’я людей і навколишнього середовища.

Замовляючи прибирання офісу в компанії Time-To-Life, ви можете бути впевнені, що ваш офіс буде чистим, акуратним і комфортним для роботи.

Додаткові поради щодо прибирання офісу:

При правильному прибиранні офіс буде виглядати охайним і затишним, а співробітники будуть почувати себе комфортно і продуктивно.

Exit mobile version