Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Скандальне будівництво на Докучаєвській: ДАБК проінспектує об’єкт | –

У Департаменті з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва планують перевірити скандальне будівництво у середмісті столиці. Зокрема, відповідне рішення було прийнято 5 травня під час голосування комісії. Про це з місця події повідомив правозахисник ГО «Стоп корупції» Максим Томілов.

Фото:

«Раніше ми направили звернення в ДАБК щодо об’єкта, який будується за адресою Докучаєвська, 25 у Києві. Там перераховано ряд порушень, які були зафіксовані на місці будівництва, а також прохання до інспектора виїхати на саме будівництво задля встановлення цих порушень. У разі підтвердження – зупинити будівництво в найкоротші терміни. Сьогодні ДАБК зібрала комісію, на якій приймалося рішення щодо виїзду інспекції на будівництво. Я був як заявник. За результатами голосування було прийнято рішення про необхідність виїзду інспекції на місце. Але поки ані термінів, ані конкретної дати озвучено не було», – розповів він.

У зверненні активісти перечислили порушення на будівництві Фото:

Нагадаємо, щодо цього будівництва у Києві розгорілася суперечка. Проти дій забудовника виступили депутати Київради, місцеві жителі та представники громадських організацій. Люди обурені, адже об’єкт зводять із низкою порушень, серед яких основне – це невідповідність використання земельної ділянки цільовому призначенню. Зокрема, на місці, де згідно з документами дозволено будівництво та обслуговування житлового будинку, розпочалося зведення бізнес-центру «Альпійський».

Коментарі

Exit mobile version