Site icon FAKTY.org – важливі новини!

«Смотрящій» Столар і контрабандисти Павлюк з Калєтником ставлять на Пальчевського.

Вадим Столар, який довгий час був сірим кардиналом Києва, а зараз «смотрящій» за виборами в Києві від Медведчука та ОПЗЖ, б’ється в конвульсіях і намагається всіма способами втриматися за своє насиджене містечко, вже навіть при новій «зеленій» владі.

А зберігає він свої позиції, тому що у нього «зависло» його особистих один мільйон квадратних метрів недобудованого житла, які не відповідають технічним нормам. А це означає, що житло це – не узаконене. Тому йому вкрай потрібна влада, щоб закрити це питання.

Але хто такий цей самий Вадим Столар? Давайте розберемо. Вадим Столар, який не мав ніякої офіційної посади ні в мерії Києва, ні в Київраді, деякий час дуже успішно вирішував кадрові питання в столичній владі.

Столар та Рабинович
Столар та Рабинович

Зараз відомий нам Вадим Михайлович Столар, як то кажуть, велика людина! Він став нардепом від ОПЗЖ за квотою не менш скандально відомого Рабиновича.

Відомо, що в сфері політичного бізнесу Столар знає толк – він купував не тільки людей в списки нардепів по 3 млн$ за місце, але і позитивні коментарі для свого поста в Facebook.

На даний час, Столар вступив в змову, з Іллею Павлюком і Ігорем Калєтніком, «одним з творців диктаторських законів» 16 січня 2014 року. Так ось, щоб ви були в курсі, Калетник і Павлюк – це головні контрабандисти в країні, які один з одним і знайшли спільну мову.

Ілля Павлюк

Розуміючи, що політика зараз в нашій країні – це велике вікно в фінансове та безтурботне майбутнє, ця трійця взялася за фінансування Пальчевського, оскільки такий «ручний мер», як золота рибка, зможе виконувати всі їхні бажання і команди.

Калєтнік та Янукович

А запити у цих осіб, як ви переконалися, чималі. Так що там, цілі партійні!

Вони створили (насправді перекупили в Літвина) партію «Перемога Пальчевського», в якій головним «політтехнологом» призначили Андрія Андрєєва. Так-так, це людина Столара, в сій час він був першим заступником директора КП «Київблагоустрій».
Андрій Андрєєв

Але Їм цікава не тільки політика, а й судова гілка влади, оскільки, провертаючи такі справи, «своїх» треба мати всюди. Так, нещодавно з подачі Столара і Павлюка (Калєтніка) був призначений заступник генерального прокурора – Ігор Мустеца (відкривав провадження проти майданівців)

Ігор Мустеца

Тут же виникає резонне питання: а куди дивиться така принципова генеральний прокурор Ірина Венедиктова, набираючи таких «цінних» кадрів на роботу? Або варто вибудувати логічний ланцюжок і припустити, що їй просто «підсовують» цих умільців її радники від ЗЕкоманди, адже відомо що Павлюк тісно пов’язаний з Зеленським, навіть завів у фракцію «Слуг Народу» багато своїх людей.

Політика любить «відбитих на всю голову», а Столар саме такий, якщо зважився на всіх парах увірватися на політичну арену, не маючи за душею ні гроша.

Ну як ні гроша, вкладеться і крупно прогоріти на відомому «Еліта-Центрі» разом з батьком було не кожному «під силу». Але Столар не занепав духом, а навіть навпаки – піднявся.

Свого часу Столар вже стояв на колінах перед Черновецьким, який і привів його в політику з «приданим» в 6 мільйонів, але довіру не було виправдано, а вибори програні.

Тепер він поставив на ОПЗЖ Медведчука-Рабіновича і разом з Повлюком та Калєтником намагаються посадити свою людину в крісло мера. Але схоже на те що знову їх чекає на «перемога» а «поразка».

 

Exit mobile version