Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Тут є, а тут — нема! Кандидата в депутати на Херсонщині “забули” включити до бюлетеня | –

На Херсонщині одного із кандидатів у депутати міськради від опозиційної сили не включили до виборчого бюлетеня, але при цьому лишили у списку до райради. Сам кандидат вважає це політичним замовленням.  

Процес голосування в Генічеську. Фото:

Кандидата в депутати Генічеської міськради від політичної партії «Опозиційна платформа — За життя» помилково не включили до виборчого бюлетеня. Про це повідомив Михайло Новосельцев, голова Генічеського відокремленого підрозділу ГО “Стоп Корупції”.

Як виявилося, йдеться про Олександра Марченка, який балотується одразу до двох рад — міської та районної. 

“Я йду до міськради від нашої політсили під номером шостим. Уявіть моє здивування, коли виявилося, що у бюлетенях моє прізвище взагалі відсутнє. Причому його нема в усьому округу, а це 23 села”, — розповів “у” Марченко. І додав, що через цю помилку в бюлетені зсунулися номери усіх кандидатів від цієї партії. 

Процес голосування в Генічеську. Фото:

Кандидат зареєстрував акти порушення на усіх зазначених дільницях та подав заяву до поліції про порушення його виборчого права. Сам Марченко називає інцидент політичним замовленням та певен, що вибори у Генічеську міську раду опинилися під загрозою.

Зазначимо, що у списках до районної ради його прізвище та номер вказані правильно. 

Коментарі

Exit mobile version