Site icon FAKTY.org – важливі новини!

У Андрія Пальчевського (власника Євролаб) СБУ знайшла докази фінансування спецслужбами Росії

Ви напевно, вже чули, що нещодавно СБУ проводила обшуки в клініці Андрія Пальчевського Євролаб.

Ну а тепер саме Цікаве. Під час цього самого обшуку спливла дуже цікава Інформація.

Як кажуть обізнані люди, хлопці виявили там факти, прямо підтверджують фінансування нашого “героя” з джерел, пов’язаних зі спецслужбами Росії.

Що, в принципі, і пояснює його пафос, розкішне і безтурботне життя. Адже росіяни ніколи не скупилися на фінансування своїх людей.

Після цього випадку багато фанатів телебачення та каналів Медведчука 112-й та NewsOne тут же кинулися його захищати.

Адже в цих проросійських ЗМІ Пальчевський позиціонує себе нібито “патріотом” і “борцем за справедливість”.

Ну а хто він насправді?

Насправді, СБУ запізнилася з його перевіркою як мінімум років на десять. Адже давним-давно дуже багатьом відомо, що він має російський паспорт і щільно співпрацює з російськими спецслужбами.

Ну а тепер, давайте проведемо невеликий екскурс в Історію.

Пальчевський повертається до Києва з Москви в середині 2000-х, з приходом Ющенка, і спільно з іншим громадянином РФ Кириловим відкриває клініку Євролаб.

При цьому сервер системи управління клінікою знаходиться в РФ, і не виключено, що контролюється ФСБ. (Тут відразу спливає в пам’яті ситуація з аналізами Президента).

У 2009 році, під час спалаху пташиного грипу, Пальчевський з’являється на телеекранах в якості “Медичного світила”, а в 2010-му він уже заступник міністра у справах сім’ї, молоді та спорту.

У 2011 він … – журналіст і ведучий на Першому Національному. Там гостями його програми були, зокрема, заступник голови адміністрації президента РФ, режисер шовініст Нікіта Міхалков та інші цікаві персонажі.

В останні роки Пальчевський все активніше виступає на медведчуківських і російських пропагандистських телеканалах, які завжди гаряче дякує за “можливість висловитися”.

Класична консерва

Ну а зараз наш “герой” мітить в крісло мера Києва. За допомогою друзів з російських спецслужб, намалював собі друге місце в рейтингу симпатій електорату і старанно розіпихує все це на сайти-зливні-бачки.

Він намагається, так би мовити, “Потрапити в двох зайців одним пострілом” – дискредитувати політичних опонентів і відбілитися в справі з приховуванням позитивних результатів тестів на коронавірус, заявляючи про тиск міфічної “медичної мафії”.

Просто фантастичний персонаж

Поруч з яким Остап Бендер і Джеймс Бонд та Штірліц виглядають просто невинними немовлятами …

Джерело

Також раніше блогер та громадській активіст Ярослав Бондаренко опублікував розслідування діяльності Андрія Пальчевського.

Андрей Пальчевский – агент русского мира и его связи

Громадянин Росії балотується в мери Києва

Віктор Медведчук та путінська Росія ставлять на Андрія Пальчевського

Русский оффшорный мир Андрея Пальчевского


Читайте також: Рейтинги афериста Пальчевського метівшего на крісло мера Києва виявилися фейком

Exit mobile version