Site icon FAKTY.org – важливі новини!

У нардепа Олександра Ткаченка знайшли незадекларовану віллу в заповідній зоні Києва (ВІДЕО)

Нещодавно народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду голови Київської міської державної адміністрації.
Декларація була оприлюднена у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Документ був поданий 3 жовтня.

Згідно декларації у депутата є київська квартира площею 132,7 кв. м., але активісти виявили, що народний депутат Ткаченко проживає також в великому маєтку, що знаходиться в заповідній частині Києва на Трухановому острові.

Про це свідчить відео яке Ткаченко часто розміщує в соцмережах.

Депутат не вказував місце де знаходиться маєток, але активісти змогли про це дізнатись.

20 жовтня громадський активіст та відеоблогер Ярослав Бондаренко оприлюднив відео з інформацією про правопорушення. Активіст «прийшов в гості» до нардепа та застав приготування до вечірки. Дрон який підняли активісти зафіксував вечірку на території маєтку Ткаченка. Як з’ясувалось – день народження сина Олександра Ткаченка.

Ярослав Бондаренко подав заяви в НАБУ та Нацполіцію.

Слід зазначити, що поліцейські які прибули на місце де розташований будинок, зафіксували, що доступ до водойми (р. Дніпро) перекритий, що заборонено законом.

Згодом активіст оприлюднив інформацію, що Ткаченко після розголосу почав терміново вивозити речі з з території маєтку.

Exit mobile version