Site icon FAKTY.org – важливі новини!

У Шосткинському та Кролевецькому районах триває ремонт доріг — Ігор Молоток

На Шосткінщіні, з встановленням сприятливих погодних умов, відновлено роботи з ремонту доріг. Зокрема, проводиться капітальний ремонт ділянки автодороги протяжністю 350 м на вул. Шевченко в селі Ковтунове.

– Зроби основу, провели вірівнювання профілю дороги, идет укладання асфальтобетону. Ремонтні роботи проводяться при систематичному русі автотранспорту по второй смузі, тобто, дорогу не перекрівалі, – кажуть дорожники. Також триває ремонт дороги Шостка-Глухів. Планується відремонтувати ще 1,4 км дорожнього полотна.

Нагадаємо, ремонт дороги стартував в квітні нинішнього року, в цілому було відремонтовано близько 7 км дороги.

– Ми Продовжуємо ремонтувати дорогу від того відрізку, де завершили. Вже віконані підготовчі роботи и проводитися укладання 10-сантиметрового вірівнюючого кулі асфальтобетону, после чого буде покладаючи верхній шар, товщина 5 см, – розповідає інженер відділу технічного контролю підприємства «Автомагістраль-Південь» Дмитро Шульга.

Крім цього в Кролевецькому районі відновлено ремонт дороги Вільне-Кролевець, де в нинішньому році планується відремонтувати 1,5 км дорожнього полотна і стільки ж в наступному. – Дорога булу практично в непроїзному стані, а между тім вона з’єднує два райцентри – Кролевець и Короп, тобто Фактично Сумська и Чернігівську область, нею корістується велика Кількість людей, – каже голова Кролевецької РДА Олег Кучерявий.

На ділянці дороги було проведено фрезерування залишків старого асфальту і вирівнювання профілю дороги, розпочато укладання нижнього шару асфальтобетону.

На всіх трьох ділянках ремонтні роботи проводяться за кошти держбюджету, виділені за сприяння народного депутата України Ігоря Молотка.

У планах у парламентарія разом з іншими депутатами від Сумщини, представниками місцевих громад, дорожниками обговорити подальші перспективи відновлення дорожньої інфраструктури області з тим, щоб створити дієвий план ремонту доріг в області та розробити для Уряду «дорожню карту» першочергових кроків у цьому напрямку. Про це Ігор Молоток повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

Exit mobile version