Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Види, застосування та переваги полікарбонату

Полікарбонат являє собою листовий пластик, який широко застосовується в будівництві. На вигляд він нагадує скло, що дозволяє замінювати цей матюкав. При цьому полікарбонат дешевше і міцніше. Такий матеріал використовується не тільки в будівництві. Завдяки своїй багатофункціональності він став універсальним.

Купити полікарбонат в Києві можна на сайті компанії Denplast. Ця компанія займається продажем даного матеріалу вже більше десяти років. Денпласт пропонує найвигідніші умови співпраці: висока якість, доступні ціни, сервіс високого рівня. Придбати полікарбонат на сайті можуть жителі Києва та всієї України. Компанія забезпечить швидку доставку матеріалу, що дозволить завершити ремонтні роботи в строк. Кожен користувач має можливість отримати безкоштовну консультацію кваліфікованого консультанта.

Види полікарбонату

На даному етапі технологічного розвитку існує три основних види полікарбонату:

Монолітний полікарбонат Борекс. Це прозорий або кольоровий лист пластику, який зовні нагадує скло. При цьому, такий матеріал володіє вищими експлуатаційними властивостями (він більш міцний і безпечний, є хорошим звукоизолятором). Найчастіше використовується в якості перегородок в банках і офісах, для виготовлення вітрин, захисних щитів і шоломів;

Сотовий (стільниковий) полікарбонат Оскар. Являє собою два з’єднаних листа пластику, які дуже схожі на бджолині стільники. Така конструкція відрізняється високою міцністю і теплоізоляцією. Такий матеріал широко використовується для  прозорої покрівлі навісів для автомобілей. Використовують для  спорудження та покритя фермерських та промислових теплиць, басейнових перекриттів, навісів і козирків з металевого каркасу та полікарбонату;

Профільований полікарбонат Borrex. Зовні такий пластик нагадує шифер. Хвиляста форма дозволяє використовувати такі листи для створення дахів, навісів і козирків. Цей матеріал відрізняється витривалістю і довговічністю, чим і заслужив свою популярність.

Зовнішні характеристики полікарбонату Оскар

Всі ці види полікарбонату відрізняються зовнішніми характеристиками і застосовуються в різних сферах, але їх об’єднують такі якості як:

Завдяки цим властивості полікарбонат поступово замінює вироби зі скла.

Exit mobile version