Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Як перевірити якість офісних меблів

Обставити офіс – не легке завдання, хочеться, щоб усе було гарно, витримано в модному стилі, функціонально, практично й, звісно, не дорого. На жаль, так виходить не завжди, часом покупець може залишитися розчарований покупкою. Проблема може полягати в низькій якості, виробничому браку або навіть помилковій комплектації. Звичайно, найкращий варіант купити офісні меблі Новий Стиль, адже іменитий виробник стежить за репутацією на відміну від сумнівного продавця. Дізнаємося, як перевірити меблювання, аби не поповнити ряди розчарованих покупців.

Зовнішній огляд

Іноді можна тільки поглянувши на предмет зрозуміти, що з ним щось не так. Візуально перевірте рівність поверхонь, на наявність сколів, тріщин, інших пошкоджень. Огляньте рівномірність кольору, чи немає вицвітання. Також зверніть увагу на якість збірки, чи є всі гвинти, елементи, як вони зафіксовані. Переконайтеся, що всі деталі меблів з’єднані міцно та без люфту, теж саме стосується дверцят, пазів, шухляд.

Налагодженість механізмів

Зараз практично жоден офісний предмет не обходиться без спеціальних регулювань, налаштувань, особливо це стосується стільців. Сядьте, наприклад, у крісло для комп’ютера, перевірте його амортизацію, підтримку спини, як воно тримає висоту, плавність і надійність механізмів, чи немає скрипів, сторонніх звуків.

Перевірка матеріалів

Якісний матеріал – гарантія довговічності та безпеки меблів. Недобросовісні продавці часто видають дешевий за дорогий, або взагалі сподіваються продати підробку. Шкірзам видають за натуральну шкіру, звичайний пластик за поліамід, МДФ за дерево, сплав за сталь. Усі ці «заміни» значно скорочують термін експлуатації предметів, а перевірити в цілому можна на дотик, імітації завжди себе видадуть.

Гарантії

Багато хто звик, що такими документами володіє лише техніка з електронікою, проте їх повинен мати кожен товар. Наприклад, купивши офісні меблі Новий Стиль покупець отримує від року до півтора гарантованого обслуговування залежно від моделі.

Дрібниці

Зазвичай підводить те, на що спочатку не звертав увагу. Перевірте, як їдуть коліщатка у крісел, чи не дряпають підлогу, відкрийте/закрийте дверцята шафи, наскільки вони щільно зачиняються чи тримаються в потрібному положенні у відкритому стані. Огляньте фурнітуру, її покриття – вона зазвичай перша стирається і видає дешевизну меблів, котрі зовні можуть мати цілком гарний вигляд.

Конструкція

Перевірте меблі в дії – кожен предмет у зібраному стані, можна навіть піддати максимально допустимому навантаженню. Зрештою вам ними доведеться користуватися не один рік, тому якщо щось викликає сумнів – краще відмовитися, доки не минуло 14 днів з моменту купівлі.

Перевірка офісних меблів на якість може включати кілька етапів, зайняти час, проте краще його витратити, ніж виявити злам чи брак, коли вже складно буде щось робити.

Exit mobile version