Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Як покращити продажі інтернет-магазину

Стаціонарна комерція втрачає позиції, поступаючись бізнесу в інтернеті, що характеризується низкою переваг. Утім, процес цей не такий простий, як багатьом здається. Щоб ваш бізнес у мережі був успішним, необхідне якісне та ефективне онлайн-просування інтернет-ресурсу, а також продуктів/послуг, які він пропонує. Водночас дуже важливо:

Навіть незначна новина або будь-яка зміна ситуації в інтернет-бізнесі може зіграти вирішальну роль і негативно позначитися на роботі інтернет-магазину. Власник далеко не кожного магазину може вчасно виявити причину падіння продажів і швидко прийняти рішення щодо її нейтралізації. Запобігти подібним ситуаціям можна, якщо ваш бізнес ґрунтується на тісній співпраці з кваліфікованими в цій галузі фахівцями.

Є рішення, потрібно тільки зважитися на аудит

Якщо маркетинг працює, але продажі та прибуток падають, рекомендується провести маркетинговий аудит сайту, який охоплює:

  1. Перевірку та налаштування коректної аналітики на предмет працездатності та функціональності кожного структурного елемента вашого сайту. У разі виявлення будь-яких багів у системі, їх слід негайно виправити.

  2. Аудит контекстної реклами для виявлення причин, що гальмують ефективність реклами, а також способів зробити її менш витратною. Глобальні проблеми в роботі контенту, наприклад, можна швидко виявити шляхом експрес-аудиту, що включає також виявлення близько 80% причин неефективності контекстної реклами.

  3. Аудит SEO на предмет виявлення неякісних посилань і битих трафікових/статейних сторінок. Він особливо важливий при падінні трафіку та необхідності проведення зовнішньої оптимізації. Самостійно такий обсяг роботи виконати непросто — потрібна команда спеціалістів та ціла низка спеціальних програм. Крім уже перерахованого, варто також провести аналіз сайтів конкурентів, детально вивчити джерела їхнього трафіку та посилальні профілі. 

Агентство Marketing Link пропонує свої послуги з маркетингового аудиту. Наші фахівці протягом лише двох днів виконають Базовий аудит вашого інтернет-ресурсу, щоб поліпшити якість маркетингу для вашого бізнесу. Ми також пропонуємо консультативну допомогу під час особистої зустрічі або в телефонному режимі.

  1. Аудит маркетплейсів і CPA-трафіку необхідний для аналізу всіх факторів, що впливають на трафік. Нерозмічений трафік і неробочі цілі — вагомі причини для оптимізації трафіку.

Наскрізна аналітика, CRM і колтрекінг — усе це необхідно, коли в роботі відділу продажів і маркетингу відсутня узгодженість. Тут слід провести низку процедур:

Це клопітка робота, з якою запросто упораються професіонали Агенції онлайн-маркетингу Marketing Link, керівником якої є Микола Лукашук. Мета агенції — зробити будь-який проєкт прибутковим. Бажаєте знати, наскільки продуктивно працює ваш інтернет-магазин? Повідомте нас, ми гарантуємо грамотний аудит, виявлення помилок і їх усунення з чіткими рекомендаціями щодо збільшення заявок і покращення продажів.

 

Exit mobile version