Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Як вибрати стоматологію в Києві

Здоров’я зубів — здоров’я всього організму. Результат зусиль стоматолога повинен залишитися з вами надовго. Щоб це було так, дуже важливо правильно вибрати стоматологію і свого особистого стоматолога. Однак, у великих містах настільки багато стоматологій, що можна не тільки розгубитися, а й заплутатися в однакових назвах. Сьогодні ми вирішили поговорити про важливі питання, а саме: за якими показниками варто вибирати стоматолога.

На що звернути увагу

Для початку пропонуємо коротко ознайомитися з основними факторами, на які рекомендують звертати увагу фахівці. Зокрема, це такі критерії:

Тепер більш детально. Доброю клінікою вважається установа, яке пропонує широкий профіль послуг, тобто вам тут не тільки вирвуть зуб, але і коронку, при необхідності, поставлять. Правда, стоматологічна гігієна як напрям в стоматології бути не зобов’язана. Також зверніть увагу на кадрову «текучку». Якщо в цій клініки все або майже всі співробітники працюють не більше року, а сама клініка існує вже п’ять років, то це причина задуматися, чому так.

Також звертаємо вашу увагу на те, що в стоматології повинні строго дотримуватися санітарно-гігієнічні норми. Лікар в масці, рукавичках і головному уборі, а пацієнт в бахилах. При цьому, шапочка для пацієнта не є обов’язковою, якщо це не заважає роботі стоматолога. Те ж саме варто сказати й про наявність необхідного обладнання: інструментів, рентгена і мікроскопа. Якщо вас відправлять робити рентген одного зуба в іншу поліклініку, буде не дуже приємно. Медична карта — суперечливий показник і багато хто вважає, що це не потрібно. Однак, все ж рекомендуємо звертатися в ту клініку, в якій на вас заведуть медичну картку й запишуть ваші алергени.

Київ: краща стоматологія

Коли ви знаєте, яка стоматологія вам потрібна, рекомендуємо вивчити всі стоматології Києва і перевірити їх на вищевикладені показники. З сайтом “Ельма” зробити це дуже просто. Кожна клініка має перелік стоматологічних послуг. Також ви можете дізнатися адресу, час роботи, стоматологів які надає клініка. Найважливішим є те, що у кожної клініки є перелік відгуків від реальних користувачів. Ці відгуки можна читати в Гугл картах, тому, що це є більш правдиві відгуки. Головне, щоб це була не реклама, а справжній відгук від справжніх клієнтів. Шукайте якісну та бюджетну стоматологію, а ще є можливість скористатись акціями від київських стоматологічних клінік.

“Elma” – cтоматология в Киеве на ул. Анны Ахматовой, 30 (Позняки)

Exit mobile version