Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Забудовник Вадим Столар не хоче розраховуватися з людьми, які працювали на кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського, якого він спонсорував.

Забудовник Вадим Столар не хоче розраховуватися з людьми, які працювали на кандидата в мери Києва, якого він спонсорував.

Адже саме він, як неодноразово повідомляли ЗМІ, вкладав мільйони доларів у виборчу кампанію Андрія Пальчевського та видав йому абонемент на ефіри свого телеканалу KyivLive. Завдяки Пальчевському, Столар розраховував збільшити свій вплив на будівельний ринок Києва. Так що учасникам мітингу логічніше вимагати гроші під офісами компаній Столара-bUd development, bUd capital, ENSO, IB Alliance, бізнес-центром 101 tower і КУА Гарантія, а не під стінами Київради.

Нагадаємо ЗМІ повідомляли, що люди, які працювали на минулих місцевих виборах на одного з кандидатів в мери Києва Андрія Пальчевського, не отримали свої зарплати. Вони вирішили домогтися їх виплати у чинного глави міста — Віталія Кличка.

Можливо, результат на виборах настільки засмутив Пальчевського, що він вирішив не платити нікому зі звичайних працівників. Минуло трохи більше місяця, і терпіння людей вичерпалося — вони вирішили вимагати виплатити гроші, але для цього вийшли під будівлю КМДА і влаштувати там мітинг.

На фотографії можна побачити людей з табличками «Виплатіть обіцяну зарплату, не відвертайтеся від своїх людей», «Пальчевський та його команда — бандити», «Поверніть наші гроші за роботу на виборах», «Ти не нас кинув, ти кинув себе» і багато інших.

Exit mobile version