Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Захист від угону: кращі сигналізації для автомобілів

Найпопулярнішим засобом захисту автомобілів є електронні сигналізації. Але який пристрій вибрати в 2019 році для забезпечення належної безпеки своєї машини?

Незважаючи на те, що електронна протиугінна система не єдиний доступний метод захисту автомобіля, вона є найбільш затребуваною опцією як для власників нових, так і для власників старих машин. Про те, як ще можна захистити свій транспортний засіб, ми вже розповідали, а в цей раз зупинимося на оптимальних сигнализациях 2019 року.

Одностороння сигналізація
Цей тип систем не сповіщали власника про стан автомобіля і за своєю суттю є найпростішим рівнем захисту. Проте, подібні сигналізації досить затребувані на ринку, хоча рекомендувати їх в XXI столітті складно – двосторонні рішення не сильно дорожче, але набагато ефективніше з точки зору зв’язку зі своєю машиною.

Двостороння сигналізація
Такі рішення дозволяють господареві бути в курсі стану свого автомобіля, який здатний відправляти на брелок захисної системи дані про спроби викрадення або злому, спрацьовуванні тих чи інших датчиків, а також давати сервісну інформацію про машину. Втім, детальний функціонал залежить від конкретної системи.

Супутникова сигналізація
Найдосконаліший на сьогоднішній день тип систем безпеки, який дозволяє про всі проблеми з автомобілем повідомляти або безпосередньо власники (наприклад, на його смартфон), або ж відразу диспетчеру компанії, що відповідає за захист машини. Плюс до всього у таких комплексів є можливість відстежувати місцезнаходження і стан автомобіля онлайн.

Функціонал системи і виробник
Якщо вам недостатньо однієї лише захисту автомобіля, то варто вибирати сигналізацію з додатковими можливостями – автозапуском двигуна, опцією інтеграції GPS- і GSM-модулів, кількістю зон охорони (не просто оповіщення про викрадення або ударі автомобіля, але і про Поддомкрачиваніє, буксирування та інших діях з машиною) – і, звичайно, відомого і добре зарекомендував себе виробника на кшталт StarLine, Pandora, Tomahawk, Pantera, Scher-Khan та інших.

Звернути увагу варто на такі охоронні системи:

Centurion X6
Centurion X7
Black Bug BT85W
Pandora DX 50S
Pandora DX 90B
Pandora DXL 4910
Pandora DXL 5000 S
Pandora DXL 3945
Pantera SPX-2RS
Scher-Khan Mobicar А
Scher-Khan Magicar 11
Scher-Khan Magicar 13
Scher-Khan Logicar B
StarLine A93 GSM
StarLine S96 GSM / GPS
Starline X96 «Переможе»
StarLine Twage B94 GSM Slave
StarLine M31
Tomahawk 9.9

У будь-якому випадку список гідних уваги автосигналізацій наведеними вище переліком не обмежується, оскільки виробники постійно оновлюють лінійку своєї продукції. Крім того, не зайвим буде поцікавитися у дилера автомобілів вашої марки рекомендованими брендами і моделями захисних комплексів – найчастіше для конкретного автовиробника фірми випускають спеціально заточені під конкретні машини охоронні системи.

Підходьте до вибору системи з розумом – не ставте надмірно складну і дорогу захист на бюджетний автомобіль і не економте на сигналізації для дорогої машини, а також орієнтуйтеся на статистику угонів по вашій моделі.

Exit mobile version