Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Зеленського не привітав жоден з лідерів країн

Найвеличнішого лідора світу (за версією Єрмака і мами Рімми) з днем народження, окрім цих двох, по ходу не привітав жоден з лідерів країн.

Попри те що Банкова опублікувала спеціальний прес-реліз, що Зеленського привітали лідери Китаю, Кореї, Словаччини, Єгипту, Киргизії, Казахстану і посол Ізраїлю, всі ці вітання надіслані поштою (кореєць написав твіт) і є лиш стандартною канцилярщиною офісів того чи іншого лідера.
Це приблизно те ж саме, що ви вітаєте людину яку треба привітати (і не дуже хочеться) смскою чи коментарем в фейсбуці.
Тільки в офісах лідерів держав це роблять не президенти, а звичайні клерки.
Зеленський чекав на дзвінок Байдена (судячи з істерик телеграм-каналів банкової), але ніхто з лідерів держав (навіть тих, з ким він зустрічався, і неодноразово) не підняв трубку і не привітав 43-річного янелоха.
Більше того, в день народження капризного мальчіка з його іменної фракції гівна і палок, після особистих прохань, відмовився виходити дубінський і фракція рішення прийняти не змогла.
Не пройшло і два роки.
Воістину найвеличніший лідор світу.
———
Йозеф Кнехт:
Найвеличніший лідер світу залишився без привітання Байдена на свій день народження. Як з цим жити?
Helgi Sharp:
Кстати, Зе с ДР не поздравил не только Байден, но и ни один человек из Госдепа. Телеграмм не было ни от Меркель, ни от Макрона, а ведь Зермак на каждом шагу кричит, что они — наши друзья. Не было даже от соседей — Польши и Венгрии. Это полное фиаско в сфере международных отношений — такого еще не было. И я не злорадствую, мне просто грустно, как можно было с такой скоростью загубить внешнюю политику.
Кто поздравил? Телеграммы прислали Си Цзиньпин; президенты Республики Корея, Словакии, лидер Кыргызстана, бывший президент Казахстана Нурсултан Назарбаев и посол Израиля в Украине. На этом все.
Exit mobile version