Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Актуальність iPhone 14 в 2023 році

Базова модель iPhone 14

Базова модель iPhone 14

Технологічний процес не стоїть на місці, а тому кожен рік у продаж виходять нові смартфони з покращеними характеристиками. Те саме стосується і гаджетів бренду Apple: тільки нещодавно шанувальники «яблучної» техніки стояли в черзі за базовою моделлю iPhone 14, як уже сьогодні у продажу з’явилася нова 15 лінійка. Тож постає питання, чи варто купити новий Айфон 14 у Львові за доступною ціною у 2023 році? Важливо розуміти актуальність торішньої базової моделі в Україні на тлі новинок, що вийшли.

Основний набір характеристик

Перед тим як говорити про актуальність базової моделі, необхідно звернути увагу на технічні характеристики та можливості минулорічного Айфону:

 

iPhone 14 на 128 Гб

Що стосується дизайну, розробники не відмовляються від вже звичної класики, а тому iPhone 14, як і раніше, залишається стильним, зручним у використанні, а за рахунок дисплею розміром 6,1 дюйма – гаджет легко поміститься в руку. Корпусна частина була виготовлена з керамічного скла з використанням нержавіючої сталі, а отже, Айфон вважається досить міцним.

Причини актуальності iPhone 14 у 2023 році

Враховуючи всі перераховані вище характеристики, можна зробити висновок, що навіть у 2023 році iPhone 14 не втрачає своєї актуальності. Причини такої популярності наступні:

  1. Розробники використали вдосконалений процесор з необхідним запасом продуктивності, який дозволяє переглядати відео у високій якості, запускати сучасні мобільні ігри, працювати з офісними програмами та багато іншого.
  2. Оптимізація основної камери та фронталки дозволила зберегти якість фото- та відеозйомки на належному рівні. Навіть із виходом 15 моделі Айфонів, камера iPhone 14 не здає позицій у створенні яскравого контенту.
  3. Наявність оновлень. Це пов’язано із політикою бренду, який забезпечує довгострокову підтримку всіх своїх гаджетів. Таким чином, 14 iPhone ще продовжує отримувати актуальні оновлення для iOS.
  4. Вартість. Важливою перевагою є той факт, що у 2023 році ціна на iPhone 14 трохи знизилася. Адже щорічно при виході у продаж нових айфонів вартість на торішні моделі зменшується.

Блок камер iPhone 14

Це основні причини того, чому варто купити iPhone 14 у 2023 році, що особливо важливо для користувачів, які не звикли гнатися за новинками.

iPhone 14 – вигідне вкладення грошей

Представлений смартфон наділений усіма необхідними характеристиками та особливостями для високопродуктивної, комфортної роботи, розваг. Виробник встановив потужний процесор, який ще кілька років буде актуальним, використав камеру з оптимальним набором датчиків та режимів зйомки, встановив акумулятор з необхідними запасами автономності. Крім того, наголошують також і на регулярній підтримці оновлень для iOS 16 – така ОС відповідає за плавну та одночасно швидку роботу гаджету.

Тому вибір у бік iPhone 14 можна назвати обдуманим та правильним. Єдине, що варто пам’ятати: який оптимальний обсяг пам’яті знадобиться для роботи з гаджетом – 128, 256, 512 ГБ.

Exit mobile version