Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Детальна інформація про Honda XR150L

Серед найбільш продаваних мотоциклів подвійного призначення в сегменті – Honda XR 150L. Тепер, коли він доступний в Україні, це один з найкомфортніших мотоциклів подвійного призначення на ринку. Нашим наступним кроком буде вивчення особливостей і технічних характеристик Honda XR 150, перш ніж зануритися в повний огляд.

Детальна інформація про Honda XR150L

Це мотоцикл подвійного призначення, який можна використовувати для двох різних цілей: для їзди по бездоріжжю або по дорогах з твердим покриттям чи по бездоріжжю. Завдяки своїй маневреності, а також більшому досвіду їзди, Honda XR 150L є чудовим вибором для будь-якого любителя мотоциклів. Honda xr150l характеристики вас вразять.

Чи важливий зовнішній вигляд?

XR 150L продовжує характерний вигляд і агресивний дизайн свого старшого брата, XR 190L, коли справа доходить до зовнішнього вигляду. Широке кермо поєднується з круглими дзеркалами заднього виду. Спереду він має високе крило, яке захищає двигун від потрапляння бруду. На бічній панелі цього мотоцикла з’явилися нові наклейки з кодовою графікою.

Серед особливостей мотоцикла – галогенні фари в передній і задній частинах мотоцикла. Він також оснащений меншою висотою сидіння та коротшим пасажирським поруччям, а також має мускулисту вихлопну трубу, встановлену високо на задній частині мотоцикла. Загалом доступні три різні варіанти забарвлення: білий, червоний та чорний.

Механіка та двигуни

У Honda XR 150L ви знайдете одноциліндровий двигун об’ємом 150 см3 з повітряним охолодженням, який забезпечує максимальну потужність 14 кінських сил при 7750 об/хв і максимальний крутний момент 15 Нм при 6000 об/хв, а також пропонує менше вібрацій, що надає вам більшої впевненості при їзді в гору.

За словами компанії, цей мотоцикл оснащений двигуном, що відповідає стандарту BS4, з карбюраторною паливною системою, а також п’ятиступінчастою коробкою передач. Повідомляється, що максимальна швидкість цього мотоцикла становить 110 кілометрів на годину. Заявлено, що пробіг цього мотоцикла становитиме близько 35 кілометрів на годину.

Розміри та габарити

Розміри XR 150L складають 2100 мм в довжину, 820 мм в ширину і 1126 мм у висоту. Споряджена вага цього мотоцикла становить 129 кг, що набагато легше, ніж у інших мотоциклів цієї категорії. Висота сидіння становить 825 мм, а дорожній просвіт – 245 мм на цьому мотоциклі подвійного призначення. З 12-літровим паливним баком і колісною базою 1360 мм, це один з найкомпактніших мотоциклів у своєму класі.

Апаратна складова

З точки зору обладнання, Honda XR 150L оснащений телескопічною вилкою з ходом 180 мм спереду, а ззаду – маятниковим механізмом з ходом 150 мм. Що стосується гальмівної системи, то спереду встановлені дискові гальма діаметром 240 мм, а ззаду – механічне барабанне гальмо.

На переднє колесо мотоцикла встановлені 19-дюймові безкамерні шини зі співвідношенням сторін 90/90, а на заднє колесо – 17-дюймові безкамерні шини зі співвідношенням сторін 110/90.

Exit mobile version