Site icon FAKTY.org – важливі новини!

«Останні кілька днів немає контакту». У Слузі народу не знають, де зараз нардеп Трухін

Голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що з народним депутатом Олександром Трухіним, який потрапив у ДТП, останні кілька днів немає зв’язку. Про це він сказав у коментарі Радіо Свобода.

За словами Корнієнка, востаннє він бачився з Трухіним 28 серпня на нараді в Офісі президента, але не обговорював аварію, бо  «ситуація на той момент була якоюсь невідомою».

«Протягом останніх кількох днів з ним немає контакту. У нього якісь сімейні справи або медійно-сімейні, я до кінця не зрозумію, але він теж не може поки зв’язатися», — сказав народний депутат.

Корнієнко додав, що намагався зв’язатися з Трухіним, але він зараз у відпустці:

«Я сподіваюся, що стан нормальний у нього. Якби він перебував у якомусь поганому стані, то він би, напевно, повідомив».

На питання журналіста, чи справді Корнієнко не знає, де перебуває Трухін, той відповів, що в Слузі народу 7 тисяч депутатів різних рад, тож він «не може всіх перевірити».

Політик додав, що зараз політсила чекає на подробиці справи від МВС «у робочому режимі» і направить до відомства запит, «якщо там будуть зволікати».

Олександр Корнієнко в інтерв’ю НВ не зміг підтвердити участь Трухіна в ДТП і сказав, що політсила чекає на реакцію Нацполіціі. Сам нардеп поки не коментував цю інформацію.

Аварія сталася 23 серпня, у ній постраждав голова комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі та його помічник. За даними журналістів, водій автомобіля Audi спочатку зіткнувся з автомобілем Ford (в якому їхав Лучі), після чого наїхав на автомобіль Daewoo. ЗМІ повідомляють, що загалом в аварії постраждали шестеро людей. За деякими даними, за кермом Audi перебував Трухін у стані алкогольного сп’яніння.

За кілька днів після ДТП за участю Трухіна десятки українських ЗМІ видалили або змінили новину про це, прибравши згадку про «слугу народу». Зокрема, головний редактор видання Трибуна Олег Щербаков заявив, що йому на пошту надійшла пропозиція зняти новину про ДТП за участю нардепа в обмін на компенсацію.

За даними видання Бабель, в поліції вважають, що Олександр Трухін не був за кермом Audi, — в матеріалах кримінального провадження сказано, що Audi керував Віктор Склема, а Олександр Трухін і Фахраддін Мухтаров були пасажирами. Склема — імовірно, помічник Мухтарова. Останній є депутатом Полтавської облради і керівником місцевого осередку Слуги народу.

Раніше ЗМІ повідомляли що Трухін виїхав з країни та може потрапити в розшук Інтерполу

Exit mobile version