Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Що входить до програм контролю здоров’я дитини будь-якого віку

Ви могли бачити в переліку послуг дитячих клінік пакети програм, які ведуть догляд за станом здоров’я дитини від народження до повноліття. Цей пакет послуг передбачає надання кваліфікованої допомоги дитині на всіх етапах її розвитку. Це дуже зручно, коли в одному місці ви можете проходити обстеження лікарів, здавати усі потрібні аналізи та бути під доглядом прикріпленого до вас педіатра.

Тому ми радимо більш детально розглянути подібні пропозиції, тому що вони ефективні та вигідні як фінансово, так і з практичної сторони. Також ви можете скористатись послугою виклик педіатра додому, зробити щеплення відповідно графіку або записатись на консультацію до психолога.

Чому вигідно придбати пакет програми спостереження за дитиною

По-перше, програми розраховані на різний вік дитини. Кожен з пакетів включає свої пропозиції, переваги та дієві знижки. Придбавши таку програму на рік ви отримуєте:

До переліку аналізів входить: аналіз сечі, крові, копрограма, УЗД діагностика. Кількість відвідувань ви можете переглянуті в пакеті обраної програми.

На сайті медичного центру “Дитина” ви можете більш детально ознайомитись з послугами та обрати той пакет контролю здоров’я дитини, який підходить саме вам. Також тут пропонують безлімітний пакет, який передбачає необмежену кількість відвідування лікарів, здачі аналізів, виклику бригади швидкої допомоги та дозволяє економити до 70% ваших коштів. Якщо у вас виникли сумніви, просто зателефонуйте та консультант дасть відповіді на всі ваші питання.

Слідкувати за здоров’ям своєї дитини — це найменше, що можуть зробити цінного батьки для своїх дітей. Адже регулярний контроль основних показників може врятувати та запобігти розвитку захворювань, які поки що себе не проявили. Щоб здати аналізи не треба багато часу, проте потім ви будете впевнені, що з вашою дитиною все в порядку і з легкістю можна забути про медогляд до наступного разу.

Exit mobile version