Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Про незаконну забудову на Позняках по вул Драгоманова, 31-з

ТОВ “Офісний центр” Позняки “не залишає спроб побудувати нові висотки по вул. Драгоманова, 31-з. При цьому на сьогоднішній день вже заведено кримінальне провадження за фактом імовірно незаконної зміни цільового призначення цієї землі.

Тим часом в Київраді вже зареєстрували проект рішення про розірвання договору оренди ділянки. Уточнимо, що даний договір був укладений між Київрадою і ТОВ “Офісний центр” Позняки” ще 11 листопада 2015 року. Підставою для розірвання угоди вказується невиконання орендарем обов’язків по забудові ділянки протягом 3 років, що було встановлено пунктом 8.4 згаданого договору.

За інформацією мешканців Позняків, будівництво відбуватиметься під брендом будівельної компанії “Ковальська”. На сайті цієї компанії не згадується ЖК за вказаною адресою, крім того поки немає інформації про замовника або девелопера даного ЖК і на сайті ЛУН. Більш того, майбутній ЖК, назва якого поки невідома, ставить під загрозу 610 квартир, несе небезпеку для 1510 місцевих жителів, а 1510 школярів ризикують здоров’ям через порушення при даному будівництві. При цьому, як вказують місцеві жителі, ніхто з тих, хто порушував і порушує закон, досі не покараний.

Exit mobile version