Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Весілля на два мільйона доларів: ЗЕ-куратор митниці та спонсор партії “Перемога Пальчевського” з шиком видав дочку заміж за сина донецького авторитета

Один із керівників виборчої кампанії партії “Слуга народу” Ілля Павлюк, якого журналісти охрестили бенефіціаром неформальної групи народних депутатів від провладної політсили та вважають так званим провідним “куратором” процесів на вітчизняній митниці, влаштував весілля власної доньки Софії в одному з найпрестижніших готелів Туреччини.

Також раніше Fakty.org повідомляли, що Павлюк разом з Ігорем Калєтником та Вадимом Столаром фінансують партію Андрія Пальчевського – “Перемога Пальчевського”.

Отже як повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info, урочистості з приводу визначної події щасливий батько нареченої організував протягом кількох діб на території п’ятизіркового готелю в турецькому Стамбулі – “Ciragan-Kempinski”.

30 серпня 2020 року повідомлення про шикарне весілля з’явилося в телеграм-каналі “Голда Меїр”. Спочатку його редактори оприлюднили скріншот-повідомлення повідомлення, яке з’явилося в одній з профільних туристичних спільнот у Facebook. Автор допису стверджувала, що в найдорожчому готелі на берегах Босфору українці святкують найдорожче весілля року.

Ілля Павлюк, один із спонсорів “Слуги народу”, круто піднявся. На весіллі присутня майже вся група Павлюка в парламенті, (нардеп, якого пов’язують з тютюновим бізнесом – Ред.) Андрій Холодов, колишній замгенпрокурора (Микола – Ред.) Голомша та інші”, — зазначено у відповідному дописі.

Згодом телеграмери додали, що окрім вищезгаданих достойників на святі також був присутній екс-нардеп та колишній очільник митниці Ігор Калетник, помічником якого протягом 2007-2011 років виступав Ілля Павлюк. Відомо, що у ті часи ЗМІ називали Павлюка “королем контрабанди західної митниці”.

За інформацією джерел Dетектив-Info, загалом на світкуванні весілля доньки Павлюка до Туреччини очікувалося прибуття майже 400 VIP-гостей, більшість з яких тісно пов’язані з Україною. Втім, де-факто до Стамбулу завітало близько 200 осіб, яким влаштували розважальну програму на кілька діб за участі таких співаків як Григорій Лепс, Леонід Агутін та Євгеній Кемеровський. З урахуванням їх гонорарів та інших видатків сумарно свято коштувало від півтора до двох мільйонів доларів.

Серед тих, кому вдалося “відтягнутися” на весіллі дочки Павлюка на повну, називають ледь не всіх представників його неформальної групи в українському парламенті. На початку 2020 року в YouTube з’явився, вирогідно, найповніший її склад — парламентарів зафіксували під час підготовки до проведення “внутрішнього заходу” в Києві.

Окрім народних обранців на святі були присутні й не менш поважні відвідувачі. Зокрема, інсайдер Dетектив-Info називає прізвища президента ФК “Олімпік” Владислава Гельзіна та директора донецького благодійного фонду “Гратіс” Андрія Радченко.

Поява Гельзіна, а також інших колоритних особистостей донецького походження, відомості щодо яких раніше знаходилися у знищеній в 2014 році міліцейській базі “Скорпіон”, на святкуванні в дочки Павлюка не випадкова. Річ у тім, що саме Радченку-молодшому випало стати зятем одного з провідних спонсорів кампанії президентської політсили.

(Софія Павлюк)

Обранцем Софії Павлюк став 26-річний підприємець Дмитро Радченко, якого влітку 2019 року “Слуга народу” висунула кандидатом у найбільш скандальному окрузі під час парламентської кампанії. Йдеться про 51-й округ в селищі Зайцеве, де загальна кількість виборців складала 2715 осіб.

(Дмитро Радченко)

Під час виборчих перегонів Радченко-молодший звітував про свої здобутки в соцмережах та став героєм відео, де він викладав своє бачення вирішення проблем мешканці округу.

За результатами голосування Дмитро Радченко здобув підтримку 21 особи та програв вибори.

Exit mobile version