Site icon FAKTY.org – важливі новини!

Поки Lviv hotel не світовий бренд, але в Європі цінується

Популярність заїжджих дворів на околицях Львова відображена в сотнях літературних творів. На дворі Тіток, та марка Lviv hotel майже дотяглася до світової популярності, залишилося ідентифікувати локації, які давно відомі світовому кінематографу.

Як тільки не перевернули Lviv hotel у кіно

У кіноляпах блокбастерів із США львівські локації впевнено тримають 3-е місце, не дотягуючись до Куби, що межує з Флоридою та поступаючись угорським пейзажам, де знімали натурні види Угорщини, а не Чорногорії.

Тим не менш (після прем’єр, 5 Оскарів та інших кінонагород), Львів додав собі очок у сенсі пам’яток:

Готельєри Львова чуйно реагують на тенденції, які змушують людину вирушити до іншої країни за пошуком нових вражень. Зауважимо, інтуїтивно вони починають робити найкращі пропозиції, що підвищує популярність Львівщини як місця з найкращими локаціями для соціальних мереж. Зрозуміло, до найкращих видів можна дістатися самостійно, такі спроби варті поваги, але ціна питання зростає у міру віддалення від цивілізованих місць.

Родзинка пропозицій у знанні місцевості, півгодини пішки і ви на дикому стрімчаку. Зростання фоловерів гарантоване, і ніхто не дізнається, що ви приїхали у комфортабельному автобусі, а пригоду спланували на сайті платформи онлайн бронювання.

Які занурення в історію обіцяє готель Асторія Львів

Чи знаєте ви, що цей заїжджий двір, збудований у 1914 році як «Притулок комедіантів», тобто для проживання артистів театру та балету? Будував його польський архітектор Тадеуш Гардель, і після демонтажу лісів жителі вимагали знести це «убожество», яке стало символом модерну та новим словом в архітектурі.

Розташований у центрі Львова, готель виходив на тракт, що веде до столиці, і багато років називався «Київ». Історична назва повернулася лише у 2013 р., з ним зросла кількість згадок у соціальних мережах та на платформах-агрегаторах онлайн бронювання.

Асторія Львів зайняла відповідне місце серед готелів, які задають тон готельєрам України.

Розкішне місце розташування, путівник за найкращими місцями Львова для мешканців (більше 75% екскурсій безкоштовно). Безкоштовні трансфери з аеропорту (тут адміністратори небагато втратили, до аеропорту ~ 8 км.) Музеї, прогулянки, парковка для автовласників, сейф в номері, високошвидкісний Інтернет і (платно) можливість відредагувати зроблені фото, щоб вразити фоловерів.

Єдина проблема – не вистачає Львову морської берегової лінії та пляжів, хоча б галькових. Всі інші переваги комфортної відпустки львівські готельєри задіяли. Не сумніваємося, вигадають і інші. А тим часом на платформах агрегаторів онлайн бронювання вже є пропозиції, ціна яких мінімальна, а враження гарантовані.

Не пропустіть, Lviv hotel – бренд майже світового масштабу.

Exit mobile version