Я ж не ідіот: Пальчевський зганьбився в інтерв’ю журналістам через “возз’єднання” росіян і українців (ВІДЕО)

0

Кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський осоромився під час інтерв’ю з журналістами ВВС Україна, коли зухвало почав заперечувати свої слова у російській пропагандистській телепрограмі про “воз’єднання” українців і росіян.

Про це повідомляє ВВС Україна.

Так, під час інтерв’ю журналістка ВВС процитувала слова Пальчевського, які він виголосив у ефірі російського телеканалу “Росія 1” про возз’єднання України і Росії.

“Чим більше ви будете нас лаяти, тим далі ми будемо від нашого щасливого дня возз’єднання”, – говорив тоді Пальчевський.

Попри наявність відеодоказу Пальчевський звинуватив журналістку Діану Куришко у брехні. Потім Пальчевський почав постійно звинувачувати журналістів і вимагати вибачень.

“Якщо буде слово “возз’єднання було? Ні. Я ж не ідіот”, – заявив він.

“Бо я пройшов 90-ті роки, і я фільтрую “базар”, – стверджував Пальчевський.

Журналісти ВВС звернули увагу, що Пальчевський є частим гостем телеканалів країни-агресора. За останні кілька років не менше шести разів брав участь в ефірах російського державного телеканалу “Росія 1”, зокрема був в студії програми “60 хвилин” з Ольгою Скабеєвою 22 березня 2019. Саме там Пальчевський сказав скандальну фразу. В інтерв’ю ВВС Пальчевський заявив, що не дивиться російські канали.

Кандидат в мери Києва не визнав, що це саме він закликав в ефірі телеканалу країни-агресора возз’єднати народи України і Росії, а саме питання журналістів викликало у кандидата в мери відкриту агресію. Пальчевський довгий час замість відповіді на інші питання доводив, що журналісти ВВС брешуть і придумали слово «возз’єднання», яке він сам і виголосив в ефірі російського каналу.

Залишити відповідь