Нога Деркача та технічні кандидати в мери Шостки (ВІДЕО)

0

Блогер та громадський активіст Ярослав Бондаренко на своєму каналі докладно розповів про вибори в місті Шостка на Сумщині:

“Сьогодні буду говорити знову про Сумщину та Шостку

Зараз в місті часто можна почути таку тезу: “Мером Шостки залишиться Микола Нога”

Давайте розберемося, чи так це.

Ні для кого не є секретом, що мер Шостки Микола Нога який балотується знову на пост мера від партії «Наш Край» це людина нардепа Андрія Деркача.

Про кремлівського агента, захисника московської церкви, КГБшника, Деркача я розповідав в одному з попередіх матеріалів.

Також я розповідав про партію «Наш край» яка майже повністю складається з колишніх «регіоналів», «вати», адептів «руского міра» та старих зашкварених корупціонерів.

Але повернемось до Шостки.

Скажемо Відверто – «сім’я» – як себе називає команда Деркача, яка влилася в «Наш край», взяла під політичний контроль Шостку і Шосткинський район.

Проте починаючи з 2017 по 2020 рік рейтинг незмінного мера Ноги почав помітно падати і на чергових виборах у 2020 році більшість шосткинців вже хочуть обрати іншого мера.

Безумовно позначається те, що місто знаходиться в депресивному стані, бюджети пиляються командою Ноги, нічого не робиться в комунальній сфері. А сам Нога виводить гроші в США і облаштовує там своє «сімейне гніздечко».

Розслідування про безбідне життя сім’ї Ноги в США я проводив місяць тому. Посилання залишу в описі до цього відео

Тепер трохи історії.

На виборах до Верховної Ради в 2012 році Нога програв Ігорю Молотку, тоді він не розрахувався з політтехнологами і організаторами мережевих каруселей, які, вели його кампанію.

Проблеми з боргами Ноги (сотні тисяч у.о.) взяв не себе (тобто купив) Андрій Деркач, через що і відбувається зараз їх тісна “співпраця” з утримання Ноги на посаді мера. Тобто Нога відпрацьовує.

Читайте також:  Близько 239.3 млн грн заборгованості по аліментам стягнули державні виконавці Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) станом на 01 травня

Звичайно мер Шостки Микола Нога отримав команду від «сім’ї» поступово зміцнити позиції Андрія Деркача в Шосткинському районі, надавши можливість Деркачу безпосередньо представляти Шостку в верхньому ешелоні влади.

За їхнім планом в середині 2019 року, Нога приєднав села Ображіївка, Погребки і т.д. до Шосткинської громаді, які раніше входили до Глухівського виборчого округу Деркача.

Крім того, для посилення авторитету Деркача, мер виділив з Шосткинського бюджету на розвиток Ображіївкі і Погребкив два мільйони грн. Вдалий хід перед виборами за рахунок шосткинців чи не правда?

От і все. Деркач повноправний представник Шосткінщіни в ВР і Кабміні.

А після кремлівської спецоперації і публікації так званих «плівок» “Деркача”, з «компроматом» проти головного опонента нинішньої влади – Петра Порошенка, Деркач і зовсім безпосередньо став вхожий до пріпіздента.

Далі «сім’я» Деркача продовжує зміцнювати свою владу в Шостці розставляючи своїх людей на ключові позиції. Деркач звільняє з посади голови шосткінської райдержадміністрації Віктора Ждамірова і ставить свою людину з вотчини Деркача – Глухова – Вікторію Сокіл.

Ще одне посилення «сім’ї» – і Шосткинський район під їх контролем.

Що далі?

Тепер у Миколи Ноги є підтримка його «ядерного» електорату і адмінресурс. Кожен держслужбовець вже переконує своїх знайомих і підлеглих, що однозначно переможе Нога.

Тим часом Деркач для посилення своїх позицій на виборах починає виставляти відомих в народі технічних кандидатів з невеликим рейтингом, які всі разом будуть проти Ноги і таким чином розтягнутий розіб’ють голоси виборців. Кожен такий кандидат окремо, звичайно, не набере голосів більше, ніж сам Нога, а у реальних конкурентів відтягне.

Для цього у Деркача вирішили «поставити» на вибори досить велику кількість технічних кандидатів.

Читайте також:  Місцеві вибори в Україні. П'ять прогнозів Atlantic Council

Отже «Наш край» і Нога підготували: Олега Романовського, Ольгу Шабельникову, Миколу Трофимця, Олену Попову (це все команда підгодованих Ногою маріонеток і залежних від нього людей)

Жоден з перерахованих кандидатів, як показують соцопитування не набере більше 3 – 7% голосів. Що і потрібно – голоси будуть розтягнуті і просто більшість піде Нозі.

Зараз Штаби Ноги і Деркача вже працюють і готують мережеві каруселі.

Микола Нога з міського бюджету вже оплачує свою піар-кампанію і під виглядом «Висвітлення діяльності влади» платить ЗМІ.

Туди ж, в догонку за довгим рублем вирушило і інтернет ЗМІ – Шостка-інфо з Андрієм Сурою.

Тепер по персоналіях:

Романовський, Трофимец, Попова, Шабельникова це просто “білий шум”, по півтори тисячі голосів не більше.

Андрій Ветоха не є людиною Деркача і схоже щиро бажає прибрати Ногу. Рейтинг поки приблизно рівний з Ногою.

Ще один не технічний «деркачівської» кандидат – Олександр Івченко, рейтинг також досить високий.

Проте завдяки технічним кандидатам, які були так вміло розставлені Деркачем, жителі Шостки роздадуть їм свої голоси і варто, якимось дивом, Нозі хоча б на пів відсотка випередити реальних опонентів і він стає знову мером.

Що робити, якщо ви хочете прибрати Ногу?

Не витрачайте свій голос на технічних і підставних кандидатів.

Шостка гідна змін!” – зазначає блогер

Залишити відповідь